Posted on 2 Comments

Winterkleding kopen voor je kind

Het is net een maand winter, maar is de kleding kast van je kind eigenlijk wel winterklaar? Nu kun je in deze corona periode niet echt ergens naartoe, maar zodra de scholen weer open mogen is het wel fijn als je kind goed bestemd is tegen de kou. Het is best een gedoe als je kind weer van kleding wisselt als het nieuwe seizoen weer om de hoek staat. Kinderen groeien zo ontzettend snel dat je, als ze nog best jong zijn, elk seizoen nieuwe kledingstukken kunt gaan kopen. Hier lees je tips die tijd en geld zullen besparen.

Tip 1: Koop en gebruik tweedehands

Het is helemaal trendy om te recyclen en dat met name als het gaat om kleding. Zo kun je kinderkleding via kennissen en familie (gratis) doorgeven of je kunt online tweedehands kleding kopen. Vooral kinder winterjassen zijn handig voor tweedehands gebruik, deze slijten namelijk niet zo heel snel je kunt makkelijk een maat te groot aanschaffen. Winterjassen zijn helaas vaak best prijzig en door het te krijgen of gebruikt te kopen kun je dus geld mee besparen.

Tip 2: Koop online kleding

In de winkel is het vaak best lastig om prijzen te vergelijken en online zijn er honderden websites waar je kinderkleding kunt bestellen. Een groot voordeel is dat je rustig kunt uitzoeken waar je naar op zoek bent en hoeveel alles kost. Je kunt dit heel makkelijk doen als je lekker een avondje vrij hebt en je hoeft niet op je drukke vrije dag met je kind(eren) langs de winkels.

2 thoughts on “Winterkleding kopen voor je kind

  1. Vooral in deze koude dagen is het belangrijk dat de kinderen niet te koud worden. Ik merk dat ik meer op onze kinderen moet letten. Gelukkig kan ik ze een paar dagen per week naar BSO Zeist brengen. Anders zou het niet te combineren vallen met mijn baan

  2. Voor de winter hebben we in ons huis een paar kindervloerkleden gekocht. Vooral in de winter wordt onze vloer erg koud en dat is vooral voor de kinderen erg vervelend. Dit scheelt al een hoop maar ik merk dat goede winterkleding toch ook heel belangrijk is. Afgelopen winter was het natuurlijk erg koud. We hebben bij verschillende online winkels flink wat warme kleding voor de kleine gekocht. Vooral bij Hema hadden ze leuke kindertruien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *