Posted on 1 Comment

Het gevoel om leven in je buik met je mee te dragen is onbeschrijfelijk. Het is voor een vrouw dan ook moeilijk om dit aan de mannen in haar leven uit te leggen. Alles aan haar lichaam verandert in een rap tempo in verwachting van het nieuwe mensje dat dadelijk jullie leven op zijn kop gaat zetten. Hoewel het misschien een intense en stressvolle tijd kan zijn, vooral als moeder aanstaande midden in de nacht om een cheeseburger en een milkshake van je vraagt, is het ook een ontzettend bijzondere en emotionele tijd. Je kijkt uit naar je leven na de zwangerschap en werkt er samen aan dat alles klaar is voor de baby wanneer het moment daar is. Wat is dan een betere manier om deze periode te koesteren dan door een beeldje van je zwangere vrouw te laten maken?

Een 3D geprint beeldje van je zwangere vrouw

Wat natuurlijk nog toffer is, is dat je dit soort beeldjes tegenwoordig kan laten printen. Bij Gravida kun je dit laten doen. Door middel van een handscanner wordt je vrouw 3D ingescand. Vervolgens zal het 3D model worden nagelopen op oneffenheden en zal er een beeldje van worden geprint in het materiaal van jullie keuze. 

Wat is de beste periode voor een scanafspraak

Allereerst is het van belang om te weten dat de buik van je vrouw het mooist zal zijn tussen week 32 en week 36. Als jullie een meerling verwachten kun je beter wat eerder langskomen, omdat meerlingen vaak vroeg geboren worden. Het is dan aan te raden dat jullie al in de 28e tot 32e week langskomen. Het zou een beetje onhandig zijn als je vrouw tijdens de 3D scan afspraak van jullie kindje bevalt. Laten we zeggen dat de scan er dan wat anders uit zal zien. 

De scanafspraak

Tijdens de scanafspraak zal je vrouw door middel van een hand 3D scanner worden ingescand. Als je vrouw dat prettig vindt kan ze haar onderkleding aanlaten voor de scan. Het 3D model dat uit de scan ontstaat kunnen jij en je vrouw direct inzien op de computer. Als er onderdelen zijn die jullie graag willen laten aanpassen kunnen jullie dat aangeven en zal dit worden geregeld. Vervolgens kiezen jullie het materiaal waarin jullie het beeldje graag zouden willen bestellen. Na acht tot tien weken hebben jullie het beeldje dan in huis.

1 thought on “

  1. Samen met mijn man hebben we een Baby gebaren cursus gevolgd. Als de kleine er straks is hebben we altijd een paar troeven achter de hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *